Блог за здравје

За да дознаете повеќе, одете на врската за блогот за здравје

Кашлица

Орекување:

Пред употреба, внимателно прочитајте ги упатствата на лекот и прашајте го вашиот лекар или фармацевт за ризиците и несаканите ефекти. Внимателно прочитајте ги упатствата за производот пред употреба. Додатокот во исхраната не е замена или замена за урамнотежена исхрана. Важно е да се следи урамнотежена и разновидна исхрана и здрав начин на живот.