ЛУНЕРБА ТАБЛЕТИ

...

Состав

Една обложена таблета содржи:

100 mg пасифлора (Passiflora incarnata L.);

100 mg маточина (Melissa officinalis L.);

25 mg маче-трева (Valeriana officinalis L.);

25 mg калифорниска булка/мак (Eschscholtzia californica Cham.);

25 mg нане (Mentha Piperita L.);

15 mg млечен протеински хидролизат;

0,7 mg витамин Б6;

75 mg магнезиум.

Фармацевтска форма

Обложени таблети

Употреба

Таблетите ЛУНЕРБА се користат како додаток во исхраната. Магнезиумот и витаминот Б6 придонесуваат за нормална функција на нервниот систем, нормална психолошка функција и за намалување на заморот и на исцрпеноста. Валеријаната, пасифлората, маточината и калифорниската булка/мак традиционално се употребуваат за намалување на благите симптоми на стрес.

Пакување

Картонската кутија содржи 30 таблети (2 блистера) и упатство за употреба.

...

Производи поврзани со брендот