Ние ви помагаме да живеете здраво, а вие да живеете среќно!

Висококвалитетните медицински средства и додатоци во исхраната, кои се дел од ова портфолио, се формулирани според најновите научни сознанија, стандарди и здравствени препораки. Лесни за секојдневна употреба, овие производи овозможуваат грижа за детското здравје и потпомагаат во одредени состојби кога е неопходна асистенција: грчеви кај бебињата, растечено носе, поткрепа на правилните раст и развој, на имунитетот кај децата и слично.

Becutan KIDS VITS се партнери на современите родители во определбата да обезбедат квалитетно секојдневие за своите најмалечки, а изобилството од бои и од примамливи вкусови несомнено ќе биде забавно и за малите палавковци.

Пред употреба внимателно да се прочита упатството. За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.