ЛУНЕРБА ПЛУС ТАБЛЕТИ

...

Состав

Една обложена таблета содржи:

  • 100 mg пасифлора (Passiflora incarnata L.);
  • 100 mg маче-трева (Valeriana officinalis L.);
  • 50 mg маточина (Melissa officinalis L.);
  • 50 mg калифорниска булка/мак (Eschscholtzia californica Cham.);
  • 1 mg мелатонин.

Фармацевтска форма

Обложени таблети

Употреба

Таблетите ЛУНЕРБА ПЛУС се користат како додаток во исхраната. Дејството на оваа комбинација е во функција на здравиот сон. Мелатонинот придонесува за скратување на времето потребно за заспивање и за ублажување на субјективното чувство на замор предизвикано од промена на временските зони (jet lag). Валеријаната, пасифлората, маточината и калифорниската булка/мак придонесуваат за релаксација и за полесно заспивање и во состојби на стрес.

Пакување

Картонската кутија содржи 30 таблети (2 блистера) и упатство за употреба.

...

Производи поврзани со брендот