ИМУНИТЕТ

Сложен систем составен од органи и од клетки кои влегуваат во борба со бактерии, вируси и со габи, штитејќи нѐ од инфекција. Да му помогнеме!

Здравствен совет: како да го одржите здрав својот имунолошки систем. Вашата прва линија на одбрана е изборот на здрав животен стил.

  • Не пушете.
  • Внесувајте храна богата со овошје и со зеленчук.
  • Вежбајте редовно.
  • Одржувајте нормална телесна тежина.
  • Умерено консумирајте алкохол.
  • Имајте доволно часови сон.
  • Обидете се да го намалите стресот.

Во овој дел ќе ви дадеме корисни информации и совети за одржување и за зајакнување на имунолошкиот одговор.

Проверете ја нашата палета на производи за имунитет, производи што се издаваат без рецепт, ако сакате да дознаете повеќе за тоа како можат да ви помогнат.

Производи:

Брендови

...
...
...