Дали сте знаеле дека виталноста на нашите зглобови, коски, мускули, кожа и тетиви директно зависи од нивото на колаген што го содржи нашиот организам?

За среќа, оваа супстанција природно се формира во нашето тело. Но, по 25-тата година нашето тело почнува да губи просечно 1,5 % колаген годишно. До 40-годишна возраст способноста на телото да произведува колаген се намалува за 25 %, а веќе до 60-годишна возраст се намалува за повеќе од 50 %.

Со цел да Ви помогнеме да ја задржите виталноста на Вашата кожа и зглобови, го создадовме Collacare комплекс од течен хидролизиран колаген од риба (тип I), хијалуронска киселина, витамини и минерали.

Бренд производи