СТРЕС И НЕСОНИЦА

Стресот може негативно да влијае врз квалитетот и врз времетраењето на сонот, додека, пак, состојбата на недоволно сон може да ги зголеми нивоата на стрес. Не дозволувајте стресот и несоницата да се најдат на патот на вашето успешно секојдневие.

Кои се симптомите на стрес? Честите главоболки, заморот, високиот крвен притисок, анксиозноста, нерасположеноста и губењето концентрација се само дел од палетата симптоми што ги предизвикува стресот.

Кои се симптомите на несоница? Несоницата предизвикува здравствени проблеми, слаб работен ефект, недостиг од мотивација, проблеми со исхраната, лоша исхрана и уште многу симптоми кои влијаат врз намалувањето на квалитетот на живот.

Во овој дел ќе ви дадеме корисни совети и информации за начините за справување со стресот и со несоницата.

Проверете ја нашата палета на производи за стрес и за несоница, производи што се издаваат без рецепт, ако сакате да дознаете повеќе за тоа како можат да ви помогнат.

Производи:

Брендови

...