ПРЕМАМА ДУО

...

Состав

Една таблета соджи 11 витамини и 10 минерали.

Една капсула содржи 445 mg омега 3 масни киселини.

Фармацевтска форма

Таблети

Меки желатински капсули

Употреба

Таблетите и капсулите ПреМама Дуо, како додаток во исхраната, ги задоволуваат зголемените потреби од витамини, минерали и од омега 3 масни киселини пред, за време на и по бременоста.

Пакување

Картонската кутија содржи 30 таблети (3 блистери), 30 капсули (2 блистери) и упатство за употреба.

...