Голем број респираторни болести се карактеризираат со секреција на густа слуз во дишните патишта и со нејзино отежнато искашлување, па примената на лекови кои ја намалуваат густината на слузта значајно влијае врз нивниот тек и траење.

Имате проблем со кашлица пратена со прекумерно создавање и насобирање на слуз? Имаме решение за Вас.

Пред употреба внимателно да се прочита упатството. За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.