Здравјето на нашето срце влијае на секој дел од нашето тело.

Срцето чука околу 35 милиони пати во текот на годината, а тоа се околу 100.000 пати дневно и околу 70 пати во минута.

Малите промени во секојдневниот живот можат да направат огромна разлика во заштитата на нашето срце и превенцијата на кардиоваскуларни заболувања.

Погледнете го производот од Алкалоид кој е чувар на Вашето срце.

Бренд производи

Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот односно медицинското помагало консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт