Додатоците во исхраната се ефикасен начин кој може  да ви помогне во  обезбедување на препорачаниот дневен внес на неопходни витамини, минерали и останати важни хранливи материи. Практични се за постигнување на оптимално здравје изатоа е добро да се земаат секојдневно со богата и нутритивно избалансирана исхрана. Линијата MULTI ESSENCE е наменета на сите оние кои се грижат за здрав начин на живот, и сакаат својата редовна исхрана да ја надополнат со квалитетни додатоци во исхраната.