ЖЕНСКО ЗДРАВЈЕ

Вашето здравје е ваш капитал и инвестиција во иднината. Искористете го!

Категорија посветена на понежниот пол. Што може да сторите за своето здравје?

  • Редовни гинеколошки прегледи, кои се од особено значење и кои овозможуваат навремено откривање на можни проблеми со репродуктивните органи.
  • Мамографија со цел откривање и оцена на промените на градите.
  • Редовна консултација и преглед од гинеколог во периодот на планирање бременост, во текот на бременоста и во периодот на доење.
  • Дензитометрија (мерење на густина на коски) во периодот на постменопауза, со цел навремено откривање остеопоротични промени на коските. Статистиката вели дека една од пет жени заболуваат од остеопороза.

Во овој дел ќе ви дадеме корисни информации и совети за одржување на женското здравје.

Проверете ја нашата палета на производи за женското здравје, производи што се издаваат без рецепт, ако сакате да дознаете повеќе за тоа како можат да ви помогнат.

Производи:

Брендови

...
...

Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот односно медицинското помагало консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт