БОЛКА

Болката може да ја ублажите и во целост да се ослободите од неа. Потребно ви е само правилно лекување. Зошто да страдате кога едноставно можете да ѝ кажете збогум на болката.

Во овој дел ќе ви дадеме корисни информации и совети поврзани со различните видови болка, со причините за болка, со видовите третман и слично.

Дознајте повеќе за тоа како можат да ви помогнат нашите производи при блага до умерена болка.

Производи:

Брендови

...
...

Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот односно медицинското помагало консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт