Бременоста е едно од најубавите и истовремено најчудни периоди во животот на една жена. Со цел да Ви помогнеме и да Ве водиме низ Вашето ново патување, ја создадовме ПреМама дуо – додаток во исхраната за жени кои планираат бременост, бремени жени и доилки.

Бренд производи