Калкулатор за бременост

Калкулаторот за бременост може да ви помогне да дознаете како напредува вашата бременост и кога е датумот на породување. Може да го пробате нашиот калкулатор за бременост со внесување на вашите податоци.

Изберете Датум

Ако сте бремени и сакате да дознаете повеќе информации за промените што се случуваат во вашето тело и развојот на вашето бебе во секоја фаза од бременоста, посетете ја страницата Premama Duo .

Бременоста обично трае од 37 до 42 недели од првиот ден од последната менструација. Овој калкулатор не е замена за медицински совет. Редовно посетувајте го вашиот гинеколог.